Skoči na sadržaj

Интервју: Ања Петровић

  „Мислим да треба да пређемо у вишу фреквенцију и да ћемо променити фреквенцију свести. То је оно што ће се догодити крајем 2012.“. Ања Петровић

  ЉУДИ КАЖУ ДА СУ ТО ЧУДА, А ЈА ВАМ КАЖЕМ ДА ЧУДА НЕ ПОСТОЈЕ

   

  Пише: Марина Миа Кончар

  „Мислим да треба да пређемо у вишу фреквенцију и да ћемо променити фреквенцију свести. То је оно што ће се догодити крајем 2012.“. Ања Петровић

   

  Тесла метаморфоза у последње време привлачи пажњу великог броја научника, зато што клијенти  пријављују излечења многих болести које важе за неизлечиве, као што су рак, СИДА, лупус, повреда кичме, па чак и реконструкција урођених деформација. Кажу да процес „Тесла метаморфозе светлосног тела“ је значајнији и од самог излечења, јер прочишћава душу, потпомаже еволуцију свести на свим нивоима: физичком, менталном, емотивном и спиритуалном.

  Ову методу је покушала да нам приближи оснивач и учитељ ове методе,  Ања Петровић. Рођена Крагујевчанка, која је одувек била заинтересована за мистично, за метафизику, за појаве које су биле нејасне и непознате науци. Снажан утицај на њено схватање људске природе, релацију човека са универзумом, имала су учења Карла Густава Јунга и Проф. Др. Владете Јеротића. Асистирала је на семинарима др. Ерика Перла. Денис Крандл јој је био узор код Реики методе. Данас, живи у Аустралији,  путује по свету, држи предавања и учи људе како да постигну савршени баланс.

  –          Када сте се први пут заинтересовали за Теслу и његове проналаске?

  За Теслу сам се интересовала прилично незналачки. Знала сам само оно што смо учили у школи: струја, рентген, радио таласи. У ствари, ја нисам познавала Теслу каквог данас познајем, његову спиритуалност, интересовање за метафизику, нисам познавала Теслу који је рекао: онога дана када наука почне да испитује нематеријалне феномене, за једну деценију ће постићи више, него  за све векове свога постојања. Научници би то требало озбиљно да схвате.

  –          Колико је то што је Тесла рекао интересантно свету, а колико Србима?

  Нисам правила анкете, али сам изненађена колико се у свету мало зна о Николи Тесли. Његови инвеститори су покушали да га избришу из историје. Држала сам предавање у Милану, а било је око 250 људи. Предавање на западу увек почињем питањем: „Да ли знате, ко је Никола Тесла?“ На том предавању само је деветоро подигло руке и знало, ко је Тесла. У књигама на западу, тамо, где би требало да пише Тесла, пише Маркони, Едисон и тако редом. Није чудо што су покушали да га избришу, зато што је он пронашао како да користимо слободну енергију, а они нису могли да ставе сат и да нам пошаљу рачун на крају месеца, или на почетку.

  –          Рођени сте у Крагујевцу, живите у Аустралији. Где се осећате боље?

  Тешко да могу да направим паралелу. Постоје у Србији неке драгоцености које не постоје нигде у свету. На првом месту је то дух, тај шарм, та виспреност младих људи. Аустралија је лепа земља. Сиднеј је леп град. У њему има и шума и језера, различитих плажа. Природа је врло лепа. Постоји нешто што је традиција и историја, а што тамо не може да се засади.

  –          Где најбоље разумеју оно што ви радите, у Србији, Аустралији или некој трећој земљи, где држите своја предавања?

  За сада, највеће интересовање за моја предавања су се појавила у Словенији и Хрватској. Пре него што сам дошла овде, била сам у Словенији. На мом предавању је било преко 80 студената. Међу њима је много практичара који раде. Проблем је са нострификацијом сертификата.

  –          Како бисте најједноставније објаснили како делују Тесла таласи?

  Наши клијенти пријављују излечења која у ортодоксној медицини нису могућа. То су излечења болести, као што је лупус, где медицина сматра успехом ако пацијента држи што дуже на истом нивоу. Клијент је проверио антитела која су после друге сеансе пала за 50%. Има и по мени невероватних излечења. Ако одете на моју веб страну можете да чујете мајку једне девојке која је тада имала 21 годину, а која је имала урођену деформацију грудног коша. Једна страна грудног коша је била много мања, а кичма искривљена због те асиметрије. Можете да чујете, додуше, на енглеском, њену мајку, како говори да је доктор њене ћерке био запрепашћен, зато што је у року од два месеца та страна грудног коша израсла,  развила се и постала једнака са другом, а кичма се скоро сасвим исправила, управо захваљујући овој методи лечења.

  –          На сајту сам могла да прочитам да ова метода лечи рак, сиду и друге тешке болести. Да ли је то баш тако?

  Ви можете да чујете сведочења пацијената, да видите слике. Зачуђујуће је да се та излечења догађају. Раде се три сеансе, а након треће сеансе је јасно, да ли има значајних промена или не. Углавном је довољно три сеансе. За наш начин размишљања то је тешко поверовати. Али се догађа. Ако размислите о квантној физици, ако све зависи од фреквенције и од вибрације, није немогуће постићи резултат. Људи кажу да су то чуда, а ја вам кажем да чуда не постоје, то је природа коју морамо да схватимо и објаснимо. Није гравитација настала када је пала јабука на главу Њутну, само смо тада почели да размишљамо и схватамо. Наука је дисциплина која се развија и не треба је узимати као свето писмо. Има још толико тога што ми треба да сазнамо.

  –          Шта се све може излечити овом методом?

  Ми ништа не можемо да гарантујемо, јер не знамо шта ће бити крајњи резултат. Овде је нека виша интелигенција на делу. Можете да кажете да је то Бог, можете да је универзум, можете да називате како желите, али је очигледно  да се све дешава на нивоу више интелигенције. Шта ће бити резултат зависи од договора више интелигенције и интелигенције нашег тела.

  –          Шта је потебно да би ова метода била успешна? Да ли је битна наша исхрана, наше веровање или нешто друго?

  Не могу да се похвалим начином исхране. У Канади сам на предавању морала да им објашњавам да ја нисам гуру који једе травке, једем морске специјалитете, једем све што волим. Укључујући и прасетину.

  –          Да ли је свима на вашим предавањима све јасно?

  Нема предавања које сви разумеју. По посећености мојим предавањима ја видим да ме доста њих разуме и да схвата ову причу. Ја не бих ставила акценат на та излечења. Та зачуђујућа излечења смо добили као магарац шаргарепу, да бисмо се фокусирали на нешто што је значајније. Бавила сам се алтернативом више од четврт века. Бавила сам се реикијем, реконективним лечењем, асистирала на семинарима др. Ерика Перла, светски признатог исцелитеља.

  –          У којој методи сте се најбоље снашли и најбоље резултате дали?

  Код Тесла метаморфозе сам схватила да Тесла таласи утичу на развој свести, а мени је то много значајније од самог лечења. Предавала сам у Тесла метаморфози 2 лечење на даљину са комуникацијом. На почетку сам опрезно кренула са методом са своја три пријатеља. Арогантно сам се бојала да ја то можда могу, а неко други не може. Успоставили смо комуникацију без ритуала.  Звучи као бајка. На једном мом предавању је било преко 40 студената на тој Тесла метаморфози 2. Успоставља се комуникација са свесним, подсвесним и интегративним умом клијента. Та врста комуникације која превазилази комуникацију речима, комуникације која је на нивоу појмова, слика и емоција; по појединим књигама на тај начин комуницирају виша светлосна бића. Након завршеног семинара сви студенти имају пурпурну боју у својим аурама. Та пурпурна боја није карактеристична за људске ауре. Тесла је поштовао Свамија Вивекананду и рекао је да је Веданска вилозофија једина теорија која може да буде основа за савремену науку. Ја сам била радознала и отишла сам да похађам те часове. Свами нам је објаснио да Јогини имају специјалну медитацију која има за циљ уздизање свести. Почињу од базичне чакре, па сексуалне чакре, навалне чакре, срчане чакре и тако редом. Нагласио нам је да само поједини Јогини стигну до нивоа крунске чакре. Све методе имају зелену боју, боју срчане чакре. Пурпурна боја је боја крунске чакре што мени говори да ови таласи нама помажу  да дођемо до крунске чакре.

  –          Колико је битна комуникација човека са самим собом? У 21. веку је мало оних који су способни да имају ту комуникацију.

  Посебан изазов у Тесла метаморфози 2 је, ја се шалим, лечење на даљину на себи. То је начин да поразговарате са собом. Да упознате себе боље. Ја сам веровала да зато што се бавим алтернативним методама, ја сам искрена према себи, ја себе познајем. Када сам први пут радила лечење на даљину на себи, ставила сам своју слику испред себе и питала: Ања како си, шта има ново? Почела сам причу у једном правцу, завршила у сасвим другом и схватила да сам имала осећај кривице у односу на неку ситуацију, а да тога нисам ни била свесна. Та метода, да се поразговара са собом је корисна да преиспитамо своје мотиве. Оно што креира нашу карму није оно што радимо, него, зашто нешто радимо. Значи, који је прави мотив.

  Човек падне на улици и поломи ногу. Један ће прићи да му помогне, да би сви око њега видели да је он племенит човек.  Други ће доћи да му помогне, зато што жели да мисли о себи да је племенит човек. Трећи ће да приђе да му помогне, зато што саосећа са тим човеком који је пао и поломио ногу. Све три особе су урадиле идентичну ствар, само је мотив био различит.

  –          Која сте ви особа од те три особе?

  Ја сам особа која као „Перка торбарка“ у овим годинама иде по свету, проводи сате и сате у авионима, зато што верујем да радим праву ствар. Мој мотив је да радим то, јер верујем да је то мој задатак у овом животу. Ви ме ставите у неку категорију.

  –          Можемо ли ми да савладамо ову методу и колико нам је времена потребно?

  Свако може да савлада ову методу. На својим семинарима сам сусрела и докторе наука, лекаре, земљораднике, водоинсталатере. Ја сам завршила три факултета, а ниједан ми не помаже да будем бољи исцелитељ. Можда ми помаже да вама на бољи начин приближим оно што радим и ништа више. Мој ниво интелигенције у процесу лечења нема велику улогу. Ми, шта више, не морамо да знамо шта је узрок клијентовог доласка. Свака болест је симптом, а узрок је негде на другом месту. У медицини је модерно да се то назива психосоматски. Ако бисмо се фокусирали на клијентов проблем, ми бисмо сами себе ограничили у лечењу. То вам је као када попијете аспирин. Боли вас глава, а ви попијете аспирин. Главобоља ће проћи, али узрок главобоље који може да буде висок притисак, болесни синуси, или депресија, или нешто друго, је и даље ту. Овде се дешава лечење узрока, подешава се фреквенција која доводи тело у савршен баланс светлости. Наука је утврдила да свака ћелија зрачи светлост. Код младе и здраве ћелије та светлост је вибрантна и јака, док код старе и болесне ћелије светлост јењава. Ове фреквенције доводе тело у савршен баланс светлости. Оног момента када се тај баланс успостави, долази до излечења.

  –          Има ли контраиндикација Тесла метаморфоза?

  Не. Ми ништа не уносимо у тело и ништа не избацујемо из тела. Интелигенција тела успоставља равнотежу, захваљујући Тесла таласима. Нема контраиндикација.

  –          Шта ће се догодити у децембру 2012. и зашто је то битно за цивилизацију?

  Нисам сигурна да било ко са сигурношћу може рећи шта ће се догодити. Многи научници су констатовали да постоје велике промене у електромагнетном пољу планете. Догодиће се промене.  Неће се догодити смак света. Смак света је у суштини мењање агрегатног стања. Верујем да ће се догодити промена фреквенције свести. Неће нестати свет, нестаће свет онакав какав га ми знамо. Мислим да треба да пређемо у вишу фреквенцију и да ћемо променити фреквенцију свести. То је оно што ће се догодити крајем 2012.